Лікарні Чернівецької області отримали нове медичне обладнання

Нове медичне обладнання отримали заклади охорони здоров’я області
Це 8 апаратів штучної вентиляції легенів з витратними матеріали до них та 14 моніторів пацієнта. Медобладнання отримали від ДУ «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» як гуманітарну допомогу. Його передали обласним закладам та лікарням у районах.
Апарати ШВЛ та монітори пацієнта отримали ОКНП «Чернівецька обласна клінічна лікарня», ОКНП «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр», ОКНП «Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги», КНП «Чернівецький обласний перинатальний центр», КНП «Сторожинецька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», КНП «Сокирянська лікарня», ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр». Монітори пацієнта також передали ОКНП «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня», ОКНП «Буковинський центр відновного лікування та комплексної реабілітації дітей», КНП «Міська дитяча клінічна лікарня», КНП «Хотинська багатопрофільна лікарня», КНП «Центральна міська клінічна лікарня», КНП «Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням».
Обладнання покращить надання допомоги тяжкохворим пацієнтам. Адже монітори необхідні для постійного контролю за станом хворих, які знаходяться на операційній, в реанімації або палаті інтенсивної терапії.
 
 

peredplata