До прокуратури м. Чернівців надійшло повідомлення, що до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні госпіталізовано 9 осіб.
При епідеміологічному розслідуванні встановлено, що хворі вживали страви «кури-гриль», виготовлені у кафетерії при одному з продовольчих магазинів міста.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Чернівці.
За результатами перевірки санітарно-епідеміологічною службою власника закладу громадського харчування притягнуто до адміністративної відповідальності.
Прокурором м. Чернівців негайно винесено постанову про проведення перевірки у Чернівецькому міському управлінні Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області та на підприємстві, яке здійснювало виготовлення й реалізацію вказаної продукції.
Триває проведення комплексу протиепідемічних заходів.
Про результати перевірки буде повідомлено згодом.