Бригада екстреної кардіологічної допомоги Чернівецького кардіоцентру здійснила понад 800 виїздів

 684 виїзди за 2023 рік здійснила бригада екстреної кардіологічної допомоги Чернівецького кардіоцентру. А з початку цього року лікарі виїздили близько 150 разів. 

❤️‍🩹 Бригада екстреної кардіологічної допомоги в ОКНП “Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр” запрацювала тільки минулого року. Та з моменту створення вона здійснила понад 800 виїздів. Її викликають як чернівчани, так і мешканці прилеглих до обласного центру сіл. 

У бригаді працюють досвідчені кардіологи, на озброєнні яких є необхідна апаратура для оперативної оцінки серцево-судинного стану пацієнта: тож при загрозливих станах хворого невідкладно доправляють у кардіоцентр для проведення екстреного стентування, тим самим рятуючи йому життя.

 

 ‼️УВАГА

Лікарі нагадують, що у випадку, 

🔴 коли ви відчуваєте гострий біль за грудиною, що триває більше як 15 хвилин, задуху, раптові порушення серцевого ритму – ТЕРМІНОВО викликайте спеціальну інфарктну бригаду кардіоцентру за номером 📞5103 . 

 

 Спеціалісти кардіологічного центру нададуть допомогу пацієнтам на виїзді і, за потреби, доправлять їх до закладу реанімобілем.

 

💟Інфарктна бригада працює цілодобово і без вихідних 24/7.

❕Послуга доступна як для мешканців Чернівців, так і передмість та є повністю БЕЗКОШТОВНОЮ.

______________________________________

 ☎️м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 230

 Call-центр 066-022-68-50 з 9.00-16.00 у робочі дні

peredplata