КНП «Сторожинецька БЛІЛ» визнано лікарнею року в Чернівецькій області

Діяльність КНП «Сторожинецька БЛІЛ» проаналізована експертами Аналітичного центру «Вибір Країни» за авторською технологією «Споживчих уподобань», що включає оцінку основних критеріїв, на які орієнтуються українці при виборі товарів та послуг.
 
Критерії:
• якість обслуговування,
• онлайн-популярність,
• ступінь відповідності вимогам та очікуванням клієнтів,
• інформативність та зручність онлайн-ресурсу,
• кількість каналів комунікації.
 
“Для КНП «Сторожинецька БЛІЛ» отримати незалежне визнання «Вибір Країни 2023» є дуже значущим. Всі нагороди є спільним здобутком нашого колективу, в якому кожен працівник відіграє дуже важливу роль у досягненні спільної мети.” – кажуть у медичному закладі.
 
«Вибір Країни 2023» демонструє, що праця кожного члена команди дуже високо цінується, а також мотивує на досягнення нових цілей для більш ефективної праці для забезпечення потреб пацієнтів, адже медицина стоїть на варті здоров’я кожного!
 
Довідково
КНП «Сторожинецька БЛІЛ» надає безоплатну медичну допомогу по наступним програмам медичних гарантій згідно з договором із НСЗУ, також в закладі створено відділення платних послуг, в якому послуги надаються із терапевтичної стоматології, перебування в палаті покращеного сервісу, медичні огляди та інші послуги, які не оплачує НСЗУ.
 
 
 
 
 
 
Джерело: департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА

peredplata