Міський інсультний центр Чернівців відзначений трьома найвищими відзнаками ESO Angels Awards

Упродовж 15 по 18 травня в місті Базель (Швейцарія) відбулася ювілейна 10-та конференція Європейської організації інсульту (ESO) – ESOC 2024. 
Цей захід міжнародного масштабу зібрав тисячі лікарів та науковців у сфері інсультології, щоб ознайомитися з результатами найновіших досліджень та обмінятися досвідом. 
 Цьогоріч, за підтримки ESO, в роботі конференції взяли участь лікарі Центральної міської клінічної лікарні Чернівців. Завідувачка Міським інсультним центром Іванна Тащук та лікар-невролог Юлія Кіт представляли Україну на цій престижній події.
Юлія Кіт виступила з електронною постерною доповіддю про результати роботи першого в Україні кабінету вторинної профілактики інсульту, відкритого в ЦМКЛ рік тому.
Другий день конференції відзначився урочистим врученням нагород ESO Angels Awards 2023. 
Сім лікарень України отримали відзнаки ініціативи Angels за високу якість лікування пацієнтів з інсультом. Особливою гордістю для нас стало те, що МІЦ Центральної міської клінічної лікарні став єдиним українським закладом, що отримав одразу три найвищі – діамантові відзнаки.
 
 «Завдяки надзвичайно вдалому структурному розташуванню інсультного центру, коли всі лікувальні та діагностичні підрозділи не просто в одній будівлі, а “на одній лінії” (приймальне відділення – КТ – МІЦ – ВІТ), злагодженій і наполегливій праці мультидисциплінарної команди інсультного центру, професіоналізму та людяності кожного працівника ми отримали діамантовий статус,» – зазначила Іванна Тащук.
«Лікуючи наших пацієнтів згідно зі світовими стандартами, ми вносимо свій вклад у наближення такої бажаної для всіх Перемоги!» – додала вона. 🕊
 «Це велике досягнення не лише для нашої лікарні, але й для всієї медичної спільноти Чернівців та України. Щиро пишаємося нашими колегами та їхньою відданістю справі й всіляко сприятимемо їх розвитку та зростанню. Бажаємо подальших професійних звершень на благо розвитку медицини міста та збереження здоров’я наших пацієнтів,» – коментує Наталія Калмикова, начальниця управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради.

peredplata