У Чернівецькому діагностичному центрі відкрили бювет з мінеральними водами

Бювет із мінеральними водами відкрили у Чернівецькому обласному медичному діагностично-реабілітаційному центрі. Там пропонують скуштувати відомі своїми корисними властивостями «Нафтусю», «Поляну Квасову», «Моршинську», «Герцаївську джерельну». Крім того, мінеральну воду можна набрати у пляшку, або придбати одразу фасовану.  

Комунальний заклад із робочим візитом відвідав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Він ознайомився з роботою бювету та поспілкувався з керівником Центру Борисом Гушиликом. 

«Відрадно, що комунальний заклад продовжує розвиватися. Відвідувачі можуть отримувати тут медичні, бальнеологічні та реабілітаційні послуги, що є особливо важливим у наш час. Дякую керівництву та колективу, що забезпечили людям також можливість придбати цілющу мінеральну воду з відомих джерел безпосередньо у місті», – зазначив Олексій Бойко. 

Борис Гушилик розповів, що води доправляють спеціальним транспортом і переливають у ємності, котрі дозволяють зберегти усі корисні властивості. У планах закладу розливати також мінеральну воду з родовища у Брусниці.

Джерело: Чернівецька обласна рада 

peredplata

Залишити відповідь