66-літню Софію Ротару прооперували у Німеччині

Українська співачка Софія Ротару перенесла складну ортопедичну операцію в одній з клінік Німеччини.

Чутки про те, що українська співачка Софія Ротару відправилася до Німеччини зовсім не на відпочинок, підтвердилися. У виданні extranews.org з\’явилася інформація про те, що головна мета поїздки Софії Михайлівни пов\’язана з проблемами зі здоров\’ям. Повідомила про це невістка зірки, Світлана Євдокименко.

Жінка розповіла в одному з інтерв\’ю, що знаменита родичка звернулася за допомогою до німецьких лікарів однієї з кращих клінік країни. Вони провели планову операцію на ногах, яка була запланована ще взимку.

66-літню Софію Ротару прооперували у Німеччині

Оперативне втручання пройшло успішно, і в даний момент співачка залишається в клініці на реабілітації. Софія Михайлівна почувається добре і чекає виписки, щоб повернутися додому і продовжити концертну діяльність.

\”Так, дійсно було багато чуток про Софії Михайлівні, щоб уникнути подальших, можу сказати, що у неї була планова операція в ортопедичній сфері. Операція була на ногах. Зараз вона перебуває на реабілітації в Європі\”, – поділилася деталями Світлана Євдокименко.

Нагадаємо, Софія Ротару не залишається осторонь від політичних подій. Співачка розповіла, що не збирається відмовлятися від українського громадянства, незважаючи на нерухомість в Криму.
Джерело

peredplata