Буковинські «УДАРівці» здали кров для армії

Сьогодні, 18 липня, 20 активістів Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» побували в Чернівецькому обласному центрі крові та провели благодійну акцію – здали кров для поранених військовослужбовців, які постраждали у бойових діях і потребують допомоги.

«Кожен повинен бути свідомий того, що ця ніби й зовсім маленька справа може врятувати чиєсь життя. Донорством крові наші партійці займаються постійно, а враховуючи ситуацію, що на Сході триває війна й нашим військовим необхідна кров, закликаємо усіх буковинців долучитися до цього благодійництва», – зазначила голова Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Галина Марараш.
Подібні заходи не лише допомагають врятувати чиєсь життя, але й надають вагому психологічну підтримку українським військовим, які боронять територіальну цілісність України. Таку думку потрібно популяризувати серед населення, адже кожна найменша допомога свідчить про прагнення нації до однієї мети.
«Люди сьогодні дуже активно підтримують наших військовослужбовців продуктами харчування, військовим спорядженням, одягом тощо. Але ми повинні розуміти, що робимо це не для когось, а для себе, адже наша армія воює за Україну, за наше майбутнє. Тому найменше, що ми можемо зробити – стати донором крові, щоб допомогти врятувати ще не одне дорогоцінне життя», – розповів заступник голови міської організації Партії Танасій Гуцул.
Попри те, що здавати кров приходять десятки небайдужих людей у день, цього недостатньо, адже Чернівецький обласний центр служби крові забезпечує усі медичні заклади області, тому база не така уже й велика.
«Почула у новинах, що дефіцит крові, – каже активістка Іванка. – Коли «УДАР» запропонував узяти участь у благодійній акції – без сумнівів погодилась, ще й друзям розповіла, куди звертатись. Хоч мій внесок і невеликий, проте разом – ми сила. І сьогодні саме той час, коли нація має бути сильною, згуртованою».

Прес-служба Чернівецької обласної організації Партії «УДАР В.Кличка»

peredplata