Надзвичайні події Софія Ротару потрапила до реанімації в Росії

Співачка Софія Ротару потрапила до реанімації в російській Уфі.

“Співачку помістили в реанімацію, зараз за її життя борються уфімські лікарі”, – повідомило місцеве видання Ufa1 з посиланням на власні джерела.

Ротару перебуває при свідомості. Їй надають всю необхідну медичну допомогу.

Співачку доставили в одну з лікарень Уфи близько 23:00. Співробітникам установи заборонили коментувати ситуацію зі співачкою.

“Їй викликали кращих лікарів та підготовили спеціальні умови”, – повідомило джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онука Ротару похизувалася відпочинком у Сен-Тропе

У Ротару не було запланованих концертів в Уфі — вона виступала на одному з корпоративів. Стан співачки погіршилося до кінця виступу, після чого їй викликали швидку допомогу і екстрено шпиталізували. Інформацію про стан здоров’я співачки в даний момент уточнюють.

Мінімальна вартість виступу легенди української естради Софії Ротару становить €50 тис. При цьому артистка веде дуже закритий, майже самітницький спосіб життя, нікуди не ходить, в тусовках участі не бере. Про це повідомив директор співачки Сергій Лавров.

Російські ЗМІ повідомили подробиці стану співачки, родом з Буковини, Софії Ротару, яка днями потрапила в реанімацію після концерту в російській Уфі.

Як пише “КП”, посилаючись на власне джерело в лікарні, артистку обстежили і виявили множинні осередки старих інсультів.

“Ми пацієнтці зробили комп’ютерну томографію перфузії (ця діагностика дозволяє оцінити кровотік у головному мозку на рівні дрібних судин – ред.). Осередків інсульту не виявили. Враховуючи симптоми, діагноз поставили: “Транзиторна ішемічна атака” (порушення кровообігу головного мозку без розвитку гострого інсульту – ред.). Вранці про всяк випадок ще зробили Софії Михайлівні МРТ. Побачили множинні осередки старих інсультів”, – розповіли в медустанові.

За словами лікарів, як з’ясувалося після розмови з Ротару, вона неправильно приймала деякі свої ліки. А препарати, які борються з тромбами, взагалі не пила.

“Терапія у неї була підібрана неправильно”, – додали в лікарні.

Нагадаємо, 25 серпня під час концерту в Уфі у Софії Ротару почалося запаморочення, а пізніше за лаштунками співачка знепритомніла. Її госпіталізували.

Пізніше Ротару у своєму Instagram прокоментувала повідомлення про свою госпіталізацію.

peredplata