Klitschko Foundation відкрив конкурс для активних підлітків

В липні пройде літня школа для підлітків від Klitschko Foundation, де вони дізнаються про різноманіття професій, спланують власні проекти, вчитимуться у практиків та отримають навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

 «Школа успіху» це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років, яку вже дев’ятий рік реалізує Klitschko Foundation. Протягом 10 днів під керівництвом менторів вони вчаться працювати у команді, планують власні проекти, обговорюють їх з відомими українськими бізнесменами і громадськими діячами. “Школа успіху” покликана розвивати актуальні для нової генерації навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо. Проект допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного “Я”. Особливості розвитку і потреби у дівчаток і хлопчиків у цьому віці різні, тому вдруге за історію проекту організатори роблять для них окремі програми.

Коли я заповнювала анкету, не очікувала, що пройду в фінал. Для мене “Школа успіху” – це можливість стати впевненішою в собі й своїх діях. Я вірю, що спілкування з цікавими особистостями та відвідування відомих компаній допоможуть мені визначитися з майбутніми планами та зрозуміти, ким я хочу стати та якій професії присвятити своє життя.” – поділилася своїми враженнями Таліна Дудко, випускниця минулорічного проекту.

Проект безкоштовний. Щоб взяти участь у конкурсі, заповніть анкету на сайті my.klitschkofoundation.org до 28 лютого.

По закінченню проекту учасники повернуться додому та в жовтні влаштують локальні “Школи успіху” для юних жителів їхніх сіл чи міст. За результатами минулорічних шкіл, випускники навчили більше 2000 однолітків у регіонах України.

Організовує проект Klitschko Foundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003р. заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад. Місія Klitschko Foundation – створити належні умови для розвитку молодої генерації українців, які беруть активну участь у прийнятті рішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.

peredplata