На Україну сунуть дощі та штормовий вітер, – синоптик

В Україну йде циклон з атмосферними фронтами. У зв’язку з цим завтра, 22 березня, погода в Україні буде дощова, а також незабаром очікується сніг.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

За прогнозом синоптика, в південних областях опадів не очікується. Крім того, в п’ятницю пориви північно-західного вітру будуть досягати штормових 15-20 м/с. Синоптик порадила заховати з двору і балкона легкі предмети.

Температура повітря завтра підвищиться. Протягом дня до +14 градусів, на Сході до +9. У Києві завтра, 22 березня, дощ і сильний вітер. Максимальна температура повітря прогріється до +12 градусів.

23 березня знову похолодає, дощі припиняться, проте на Сході з розповсюдженням до Запоріжжя й Криму випаде сніг. 24 березня, у неділю, з районів Польщі-Білорусі підійде інший атмосферний фронт з дощами.

«Тримайте голови в рівновазі, не звертайте уваги на дивні сни, спостерігайте за поведінкою котів – вони чудові підказки синоптичної поведінки, купіть нову сукню або нові «двірники» в машину, словом, стрибайте разом з стрибками атмосферного тиску, а не назустріч», – написала Діденко.

Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/03/21/na_ukrainu_sunut_doshchi_ta_shtormovyy_viter__synoptyk_1534025

peredplata