На Буковині побудують спорткомплекс з басейном

На пленарному засіданні 31-ї сесії Чернівецької обласної ради депутати прийняли рішення про надання дозволу на будівництво спортивного комплексу з басейном на земельній ділянці, яка перебуває у постійному користуванні обласного комунального закладу «Вижницька спеціалізована школа-інтернат I-III ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука». Про це повідомляє прес-служба облради.

Під час відвідин цього обласного комунального закладу, а також сусіднього обласного позашкільного навчального закладу «Буковинський центр мистецтв» голова обласної ради Іван Мунтян, інші члени колегії та депутати крайового парламенту неодноразово чули від вихованців цих закладів та їх наставників побажання щодо необхідності побудови сучасної спортивної споруди. Народні обранці щиро підтримали цю ідею.

З відповідним клопотанням до обласної представницької влади звернулась також Вижницька територіальна громада. Зважаючи на суспільну значущість цієї ініціативи, депутати обласної ради ухвалили рішення погодити надання Вижницькій міській раді відповідного дозволу. Право власності на новозбудований спортивний комплекс з басейном належатиме Чернівецькій обласній раді.

peredplata