У Чернівцях батькам школярів презентують систему нового шкільного харчування

Систему нового шкільного харчування, яку  планують запровадити наступного року  в школах Чернівців, презентують  керівникам батьківських  організацій , 23 жовтня  в  шкільній їдальні ЗОШ №28.

Батьки, керівники шкіл, представники учнівського самоврядування зможуть ознайомитися  з різними  варіантами страв, які  пропонують включити до меню шкільних сніданків та обідів. 

Презентувати  страви  будуть  колективи підприємців, які  надають послуги з організації  шкільного харчування.

Усі страви приготовлені за збірником  рецептурних страв для харчування  дітей шкільного віку в організованих  освітніх та оздоровчих закладах, який рекомендований  Міністерством освіти та науки, Міністерством охорони здоров’я України та має висновок  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Автор збірника  кулінарний експерт, випускник французської школи кулінарії Le Cordon Bleu та автор проекту «Нове шкільне харчування» – Євген Клопотенко.

Зміни в організації харчування  спрямовані на формування у школярів культури харчування, правильних харчових звичок, основ здорового харчування та здорового способу життя.

До участі у презентації запрошуються також представники ЗМІ,  члени виконавчого комітету, депутати   міської ради. 

Захід відбудеться 23 жовтня  о 17.00 в шкільній їдальні ЗОШ №28  на вул.Руська,257 а.

.

peredplata