Екс-заступник голови Чернівецької ОДА претендує на посаду керівника НСЗУ

Колишній заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Василь Гостюк претендує на посаду керівника Національної служба здоров’я України.

Така інформація оприлюднена на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби, пише molbuk.ua

Зокрема, зазначається, що Василь Гостюк потрапив до списку із восьми претендентів на посаду керівника НСЗУ.

Як повідомляє нардеп Олександра Устінова у своїй публікації на сайті “Українська правда”, весь бізнес Гостюка записаний на дружину, і він не має жодного досліду роботи в сфері охорони здоров’я.

Нагадаємо, Гостюк почав обіймати посаду заступника голови ОДА у січні 2017 року, коли головою ОДА був Олександр Фищук. Заяву на звільнення Гостюк написав у грудні 2019 року після того, як новим головою ОДА став Сергій Осачук.

У 2015 році Гостюк був обраний депутатом Чернівецької обласної ради від політичної партії “Самопоміч”.

Національна служба здоров’я України – центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення за програмою медичних гарантій. Ця установа відповідає за контракти з лікарнями і лікарями по всій країні та відповідатиме за імплементацію медичної реформ на наступному рівні.

Конкурс на заміщення посади глави НСЗУ заплановано на 9 січня.

peredplata