Головна лікарка психлікарні Анжела Левицька претендує на посаду директора Департаменту охорони здоров`я Чернівецької ОДА.

Вона подала свою декларацію про доходи як кандидатка на посаду керівника Департаменту.

Головна лікарка Чернівецької обласної психіатричної лікарні Анжела Левицька може стати очільницею Департаменту охорони здоров`я Чернівецької ОДА.

Про це свідчить її декларація про доходи, яку вона подала на сайті НАЗК.

Зокрема, вона вказала, що претендує на посаду Директора департаменту охорони здоров`я.  У декларації Анжела Левицька вказала, що володіє квартирою у Чернівцях загальною площею 49,9 квадратних метрів та автомобілем “Mitsubishi сolt” 2007 року випуску. Її чоловік є власником квартири загальною площею 43 квадратних метри у селі Угорники на Івно-Франківщині.  Основний дохід, який Анжела Левицька отримала у 2019 році, склав 68614 грн – це зарплата в Чернівецькій обласній психіатричній лікарні. 

Нагадуємо, раніше декларацію на посаду керівника Департаменту охорони здоров`я ОДА подав Олег Чорний.

 

Згідно з розпорядженням голови Чернівецької ОДА від 14.01.2020 року конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії “Б” – директора Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації має відбутися 24 січня 2020 року. 

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

 

peredplata