Інформаційна операція режиму Зеленського та росіян у Нових Санжарах пройшла успішно

Спільна багатоцільова інформаційно-психологічна операція Авакова і запоребріків в Нових Санжарах, зі схвалення ОПУ Зеленського – пройшла успішно.

Просте питання, чому “евакуація” була призначена саме на 20 лютого? Не на 17,19,або 22? Чому саме на той день, коли має відбутися акція на Майдані та на Банковій? Є чіткі та однозначні докази того, що організатори, підбурювачі та виконавці всього цього движу, були завезені тітушки під керуванням людей, що мають пряме відношення до Авакова та ОПЗЖ.

 

 

Мінімум три мети досягнуто – інформаційне знищення протестів на Банковій, відволікання уваги від річниці кривавих подій на Майдані і цілеспрямованих дій влади проти майданівців (закон Венедиктової), дискредитація протестних форм самоорганізації шляхом прямої психологічної асоціації з неосвіченою і некерованою агресивним натовпом. Крім основних це ще й другорядні цілі зміцнюють позиції Авакова в оточенні боягузливого коміка (рятівник Зели, якщо раптом шо),ОПЗЖ і запоребріків – інформаційно перекрити наслідки наступу росіян у районі так званого “розведення”, заклики Дубинського і до превентивно заарештувати і пересаджати всіх, хто сміє виходити на протести на Банкову, дискредитація України у світі (численні публікації у провідних світових ЗМІ, де Україна виставляється у край негативному світлі) та інше.

Ще інформація ​Спецоперация Москвы и ее агентуры в Украине – “коронавирус” или от “Жёлтых жилетов” до “Новых Санжар”

peredplata