Ломбардія і 11 провінцій на півночі Італії перекриті через карантин: в’їзд і виїзд заборонено

Заборони на пересування і громадські заходи поширюється на провінції Модена, Парма, П’яченца, Реджо-нель-Емілія, Ріміні, Пезаро та Урбіно, Венеція, Падуя, Тревізо, Асті і Алессандрія 
 

 
“Червоні зони” – провінції, де введено карантин corriere.it

Через епідемію коронавіруса уряд Італії вирішив запровадити карантин і перекрити в’їзд і виїзд в Ломбардію на півночі країни, і ще в 11 провінцій в інших регіонах. Відповідний наказ був ухвалений у суботу, 7 березня, як свідчить текст документа, оприлюдненого виданням La Respublica.
Стаття 1 урядового указу свідчить, що в цілях протидії і запобігання поширення вірусу COVID-19 заборона на в’їзд і виїзд запроваджується у регіоні Ломбардія і в провінціях Модена, Парма, П’яченца, Реджо-нель-Емілія, Ріміні, Пезаро та Урбіно, Венеція, Падуя, Тревізо, Асті і Алессандрія. На карті ці території позначені як “червоні зони”.
Людям з ознаками респіраторної інфекції і лихоманки (вище 37,5 ° C) наполегливо рекомендується зв’язатися з лікарем, залишатися вдома і максимально обмежувати соціальні контакти.
Всім, хто перебуває на домашньому карантині, або у кого діагностовано коронавірус, заборонено виходити на вулицю. Спортивні змагання, громадські заходи припиняються.
Всі музеї, спортивні зали, культурні центри, гірськолижні курорти і басейни закриваються.

 

Рішення уряду про введення обмежувальних заходів у зазначених регіонах набирає чинності з 8 березня. Його дія триватиме до 3 квітня.
Таке рішення було прийнято після того, як число заражень коронавірусом в Італії зросло більш ніж на 1 200 тис. чоловік за останні 24 години.

Джерело: 112.ua

peredplata