Весна скасовується, погода обрушить на українців похолодання і дощі: кому не пощастить

Погода в Україні 11 березня неприємно здивує, більшу частину території заллють дощі і накриє похолодання

 

Про це повідомляє Politeka з посиланням на прогноз Гідрометцентру.

Так, на західній Україні буде найхолодніше. Сильні дощі будуть супроводжуватися зниженням температури: вдень буде 8-12 тепла. Вночі ж сильно похолодає – аж до 0 градусів.

Аналогічною ситуація буде і на північній частині країни. Повітря там прогріється до 9-12 тепла. Очікується невеликий дощ. Вночі стовпчик термометра покаже 3-6 градусів.

 

 
 

Центральні області накриють дощі лише частково. Вдень очікується 9-13 градусів вище нуля. Вночі повітря буде в межах 4-6 за Цельсієм.

Ніяких опадів сьогодні не передбачається в південній частині України. Протягом дня очікується 13-16 тепла. А от вночі похолодає – від 4 до 6 градусів.

Жителям східних областей також варто готуватися до дощів. Вони обійдуть стороною тільки жителів Запорізької області. Повітря на вулиці у світлий час доби буде в межах 10-15 градусів тепла. Вночі стовпчик термометра покаже 4-6 градусів.

У Києві та області синоптики прогнозують дощі, які будуть супроводжуватись похолоданням: від 9 до 12 тепла. Вночі місцями похолодає до +2 градусів.

 

Раніше ми писали, що народний синоптик Леонід Горбань прогнозував сильні морози в середині березня. За його словами, температура може опуститься до -15 градусів. Однак, на даний момент в це слабо віриться, особливо,  коли на вулиці 20 градусів тепла. Втім, в Україні вже бували періоди, коли після нетривалого тепла падав сніг і поверталася негода. Тому, потрібно бути готовими до будь-яких витівок природи.

 

Нагадаємо, що березень скасовується: аномальна погода знову накриє Україну, весна злетіла з котушок.

 

Як повідомляла Politeka, аномальна температура в Києві вразила метеорологів: такого не було десятки років.

Також Politeka писала, що страшенна буря обрушилася на країну, багато жертв: “вдома розривало в друзки”, страшні кадри.

 
 
 

peredplata