Чернівецька клініка пропонує лікування хронічного простатиту

Чернівецька клініка пропонує лікування хронічного простатитуУ багатьох з нас є машина, і ми прекрасно знаємо, як більшість автолюбителів ставляться до своїх «ластівок». Найменший стук, сторонній шум – і турботливий автовласник одразу їде на станцію техобслуговування. Адже дрібний ремонт і профілактика обійдуться в значно меншу суму. Чому ми не дбаємо так само про свій організм? Він може роками «кричати» нам про неблагополуччя , але ми ігноруємо його, поки грім не вдарить.

Чому особливу увагу привертає саме хронічний простатит? Відповідь очевидна: гострий простатит не дозволить Вам надовго відкласти візит до уролога: жар, лихоманка, температура (до 38-39), гострі болі в промежині, паху та області заднього проходу. Симптоми хронічного простатиту виражені не так інтенсивно. Це болі в промежині, крижах, в яєчках, паховій області, періодичні болі при сечовипусканні. Найчастіше змушує чоловіка звернутися до лікаря ослаблення ерекції, як результат довготривалого хронічного простатиту. Імпотенція розвивається за рахунок ураження запальним процесом нервів, які відповідають за еректильну функцію.
– Кожен чоловік після 40 років повинен перевірятися в уролога хоча б один-два рази на рік, – радить лікар-уролог Тимчук Сергій клініки «Оксфорд Медікал Чернівці». – Чим раніше виявити проблему й призначити лікування, тим більша вірогідність того, що пацієнт зможе уникнути ускладнень захворювання.

Чернівецька клініка пропонує лікування хронічного простатиту

Нині в Чернівцях є необхідне обладнання для встановлення точного діагнозу, а завдяки ізраїльським методикам лікування можна швидко й із комфортом вилікувати простатит, еректильну дисфунцію, ослаблену потенцію, вирішити проблему передчасного сім’явиверження. Допомагають у цьому також сучасні фізіотерапевтичні методи, фармацевтичні засоби. Наприклад, трансректальна ультразвукова діагностика дозволяє виявити проблему на початковому етапі. Сучасний цифровий УЗД апарат та тензіометр дозволяють діагностувати причини чоловічих розладів на всіх етапах хвороби. Курс лікування підбирають індивідуально, залежно від причин захворювання та віку пацієнта.
Чернівецька клініка пропонує лікування хронічного простатиту

Ми запрошуємо Вас скористатися правом консультації фахівця уролога та особисто відвідати нашу клініку.
Запис до уролога здійснюється за тел.: (0372) 51-01-02, (098) 670-6137.

Міжнародний медичний центр
ОКСФОРД МЕДІКАЛ – ЧЕРНІВЦІ
пр..Незалежності, 121А
(0372) 51-01-02

Матеріал розміщений на правах реклами

peredplata