Гірше, ніж в Китаї: число жертв коронавірусу б’є рекорди, МОЗ розкрив реальні цифри.

Кількість жертв коронавірусу різко зросла
Читать на русском
 

Гірше, ніж в Китаї: число жертв коронавірусу б'є рекорди, МОЗ розкрив реальні цифри

Всього за добу кількість жертв коронавірусу Covid-19 в Італії різко зросла, встановивши новий страшний рекорд

 

Про це повідомляє Politeka з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров’я Італії.

Так, всього за день в Італії було зафіксовано 5974 нових випадків зараження коронавірусом. Не менш вражаючою є показник жертв хвороби – 889 осіб.

Таким чином, загальна кількість заражених в Італії досягла 92472 людей. Загиблих – 10 023. Видужали 12 384 хворих.

До порівняння, кількість жертв коронавірусу в Китаї в рази менше – загинули 3 292 людини. Більш того, за добу не було зафіксовано жодного нового зараження.

 
 

Уточнимо, що сьогодні в Італії зробили 35 тисяч тестів. Результати виявилися невтішними. Позитивним виявився кожен 5,8 тест.

До цього ми писали, що Італії зафіксовано новий антирекорд: за добу від коронавірусу померло найбільше число людей з самого початку епідемії.

 

За офіційними даними, за день в Італії від коронавірусу померло 969 осіб. Загальне число жертв вірусу в країні досягло позначки в 9134 людини.

Комісар з надзвичайної ситуації в охороні здоров’я Доменіко Аркури заявив, що це найбільше число смертей за весь час поширення вірусу в усьому світі.

Нагадаємо, на сайті my.ua можна відслідковувати статистику по всіх країнах світу. Також на сайті представлена детальна інформація про захворюваність за регіонами України.

 
 

Нага

peredplata