Священик з коронавірусом відмовився ізолюватися від віруючих у Чернівецькій області Він стверджує, що результати тестування є помилковими

У Чернівецькій області, де було виявлено 662 випадки захворювання, у священнослужителя виявили коронавірус, але він стверджує, що результати тестування є помилковими і не має наміру скасовувати богослужіння.

Про це на щоденному онлайн-брифінгу повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Серед чотирьох священнослужителів, один не згоден з діагнозом і стверджує, що результати тестування є помилковими. Каже, має намір і далі проводити богослужіння.

  •  

“Є четверо священиків, які інформовані про позитивний результат тестування. І дивує те, що один з них всіляко намагається спростувати і не прийняти цю інформацію, стверджуючи, що результати лабораторного дослідження помилкові, він не згоден з цим і збирається піти в храм і проводити богослужіння. Церква і держава повинні бути союзниками”, – підкреслив Осачук.

Всього, за словами Осачук, на Буковині 15 квітня офіційно підтверджено ще 73 випадки зараження коронавірусом. Тепер загальна кількість інфікованих в області становить 662 людини.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано вже 4 тисячі 161 випадок коронавірусу COVID-19: 116 осіб померли, 186 пацієнтів одужали. За добу 397 нових випадків.

У всьому світі з початку пандемії COVID-19 заразилися коронавірусом більше 2 мільйонів чоловік.

peredplata