Ресторан у Дубівцях на Буковині – розсадник коронавірусу

Вже другий тиждень у Чернівецькій області різко збільшується захворюваність на коронавірус.

Спеціалісти і влада вважають, що причиною цього є зневажливе ставлення людей до дотримання норм і вимог карантину. Найбільще шкодять ресторатори. Особливо тоді, коли у ресторанах, кафе і барах святкують гучні та багатолюдні весілля, хрестини та ін. У Дубівцях, наприклад, щосуботи і щонеділі відбувають застілля за участі від 100 до 500 людей. Це викликало сплеск хвороби у районі. І Кіцманщина увійшла до “червоної” зони. Навіть після цього минулих вихідних у Дубівцях знову було велелюдне весілля.

Невже місцева влада не бачить загрози?

peredplata