Оксана Андрієць усіма правдами і неправдами прагне стати ректором Буковинського Державного Медичного Університету

Як ми і передбачали, в.о.ректора БДМУ Оксана Андрієць знайшла таки якісь ходи до партії слуга народу і до Зеленського як раніше вона знаходила шлях до Порошенка. Робить вона це для того, щоб стати ректором Буковинського Державного Медичного Університету.
 
Після призначення виконуючим обов’язки ректора там твориться все для того, щоб вона, маючи низький рейтинг, змогла обійняти посаду. Незважаючи ні на кого і ні на що Андрієць уже замінила членів оргкомітету з виборів ректора і членів виборчої комісії.
 
До речі, членам виборчої комісії вже телефонували і прямо вказували за кого мають рахувати голоси на виборах. Мовляв, ви розумієте, хто має виграти і на кого ви повинні працювати.
 
Якщо насправді таке зараз твориться у медичному університеті, то варто би поліції, прокуратурі і СБУ звернути увагу на можливості використання адмінресурсу для виборів ректора. Також міністрові МОЗ Ляшкові треба відкрити очі на те, кого і для чого він призначив в.о. ректора БДМУ.
 
А ми будемо уважно слідкувати за розвитком подій у медуніверситеті та постійно повідомлятимемо громадкість про хід виборів.
ДАЛІ БУДЕ
 
 

peredplata