Не впорався з керуванням та в’їхав в опору : мотоцикліст загинув на місці

 

Буковинські поліцейські встановлюють особу мотоцикліста, який загинув внаслідок аварії
Вчора ввечері, 8 листопада, до поліції надійшло повідомлення від жителя села Мамаївці про те, що він став свідком ДТП. Внаслідок автопригоди кермувальник отримав травми, несумісні з життям, і загинув до приїзду швидкої медичної допомоги. Пасажира мотоцикла лікарі госпіталізували для надання відповідної допомоги. 
Для з’ясування обставин події на місце аварії виїхали співробітники Слідчого управління та Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області. Правоохоронці з’ясували, що під час руху у селі Мамаївці водій мотоцикла «Honda» не впорався з керуванням, в’їхав у бетонний бордюр та перекинувся. У результаті ДТП від отриманих травм кермувальник помер на місці автопригоди. Особу загиблого наразі встановлюють правоохоронці. 34-річного пасажира медики госпіталізували до лікарні, де діагностували у нього перелом правої ноги. 
За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 
Правоохоронці призначили низку експертиз, зокрема токсикологічну.

Джерело : відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata