У ВІННИЦІ ЧОЛОВІКА ПОКУСАЛА ЗМІЯ – МЕДИКИ ДОПОМОГТИ НЕ ЗМОГЛИ

У Вінниці чоловіка покусала змія, потерпілий більше тижня знаходився у дуже тяжкому стані, в нього піднялась і кілька днів трималась висока температура, ставались невиправдані напади агресії. Лише міцний імунітет дав можливість отямитись.

Про це  вінничанин Сергій розповів у Facebook.

Він зазначив, що ситуація сталась на вулиці Оводова, у дворі будинку, що знаходиться біля сходів до Південного Бугу.

«На даху ремонтував димохід. Там ростуть старі дуби вона летіла прямо в око, я побачив і відхилився. Вона потрапила на «робу», вкусила в області низу живота. Укус був дуже болючим. Звернувся до лікарні, там сказали, що є якийсь препарат, але він давно вже прострочений. Якщо імунітет сильний, і на протязі 3-х днів не помру, – то виживу. Три дні підряд мені було дуже погано, в тумані ніби, температура під 40… Навіть на психіку негативно впливає, якась така агресія була, хоча я спокійний. Повністю відійшов аж на 8-й день. На місці укусу досі залишились «волдирі», чухається і болить», – йдеться в його дописі.

Зазначимо, що чоловіку пощастило, адже змія, яка вистрибнула на нього з дупла старого дуба цілилась в око. Фахівці стверджують, що в такому б разі міг би залишитись калікою, у кращому випадку…

Захищаючись, вінничанин встиг вхопити плазуна за хвіст, двічі вдарити його головою об цегляну трубу та викинув. Він стверджує, що через якись час змія отямилась і поповзла в напрямку до Бугу.

 

 

peredplata