Юлія Тимошенко розповіла буковинцям про коронавірус і жертовність медиків

Лідерка партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернулася до учасників конференції Чернівецької обласної парторганізації. Конференція, яка відбулася в неділю, 20 вересня, висунула і затвердила кандидатів від партії до місцевих рад. Юлія Тимошенко, яка лише недавно подолала коронавірусне захворювання, зателефонувала під час конференції і її виступ транслювали через гучномовець. Лідерка подякувала усім за підтримку і молитву, а також закликала усіх дбати про своє здоровя і зізналася, що сама до загрози Covid-19 раніше ставилася «трошечки легковажно».

«Я думала, що це напівполітика, напівепідемія, – сказала Юлія Тимошенко. – Але можу вам сказати, коли це торкнулося моїх дітей, моїх онуків, мене особисто, моїх рідних, моєї родини – що це вкрай небезпечна річ. Це як лотерея. Ти не знаєш: ти витягнеш легку форму захворювання, чи витягнеш тяжку таку, що межує вже з твоїм правом жити. Тому я хочу попросити вас: дбайте про свої здоровя, про здоровя своїх діток, батьків, своїх рідних людей. Усі системи захисту, які ви можете використати – обовязково використовуйте. І будьте дуже-дуже пильні для того, щоби зберегти своє здоровя, свої родини. І хочу сказати, що ця епідемія мине, просто нам треба розумно до цього поставитися. І знаєте, ще хочу, щоб якщо десь біля вас є люди, які сьогодні хворіють на коронавірус – передайте їм від мене найтепліші побажання одужання. Щоб вони трималися. Тому що це можливо перемагати – навіть у найважчій формі».

«Хочу також подякувати і сама безпосередньо, і вас попросити – нашим лікарям, медичним сестричками, медичному персоналу, – додала вона. – Знаєте, я от на власні очі подивилася, як вони самовіддано працюють, як, не шкодуючи свого здоровя і життя, шкодують усіх нас. Хай їм Господь дає здоровя, а держава все-такий краще дбає про їх роботу і про їх можливість робити свою справу.

Але я думаю, що ми з вами як команда – а я вірю, що це буде найближчим часом – коли візьмемося за наведення ладу в державі, ми безумовно зовсім по-іншому підійдемо до реформування охорони здоровя». 

 

З повагою

пресслужба обласної організації партії ВО “Батьківщина”

peredplata