Чернівецькі школярі не підуть на канікули з 15 жовтня

У Чернівцях вирішили не відправляти учнів шкіл на канікули з 15 жовтня, як це рекомендувало Міністерство освіти і науки. Тож місцеві школи продовжать працювати в такому ж режимі, який вони вибрали на сьогодні. Про це повідомив в.о. міського голови Чернівців Василь Продан на своїй сторінці у Facebook.

“МОН надало рекомендацію органам місцевого самоврядування, у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на COVID-19, зробити канікули з 15 по 30 жовтня. Але враховуючи, що у Чернівцях такого зросту захворюваності не відбулося, я порадився з керівниками управління освіти Чернівецької міської ради, з директорами найбільших шкіл, і ми вирішили, що і після 15 жовтня працюватимемо у звичному режимі, як працюємо сьогодні. А вже з наступного тижня будемо ухвалювати рішення, чи йдемо трішки раніше на канікули, чи не йдемо”, –  сказав Продан.

Він зазначив, що із 27 тисяч школярів у Чернівцях на дистанційному навчанні перебувають 320 учнів ліцею №1, тому що там тривають ремонтні роботи. Також учні ліцею №3 перебувають на канікулах до 15 жовтня, згідно з рішенням педагогічної ради. На самоізоляції на сьогодні перебувають 18 класів у десяти школах.

peredplata