У Чернівецькій області на COVID-19 хворіють 129 педагогів та техпрацівників

Шість закладів освіти у Чернівецькій області перебувають на карантині через поширення коронавірусу. Це Замостянська школа Вашківецької ОТГ на Вижниччині, Сербичанський навчально-виховиний комплекс Сокирянського району, Долинянська школа Недобоївської ОТГ у Хотинському районі, Кострижівський заклад освіти, Спаський навчально-виховиний комплекс та Ясинська школа на Сторожинеччині. Діти тут навчаються дистанційно, повідомляє Департамент освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Також через ремонтні роботи вдома займаються школярі Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей та Чернівецького ліцею №1.

5 закладів організували канікули. Це Мамаївська, Тисовецька, Острицька та Магальська школи, а також ліцей №3 у Чернівцях.

Загалом із 390 закладів загальної середньої освіти області за очною формою працюють 307 (78%), за змішаною – 57 (14%), дистанційною – 8 (2%).

Із 382 дитсадків відкрито 373 (98%). Їх відвідують 18395 дітей.

Станом на 12 жовтня у Чернівецькій області на COVID-19 хворіють 129 педагогів та осіб технічного персоналу, причому за останню добу їх занедужало 45. Коронавірусом також інфікувалися 52 учнів, 1228 школярів перебувають на самоізоляції.

peredplata