Геннадій Кернес помер – ЗМІ (оновлено).

Сьогодні помер новообраний мер Харкова Геннадій Кернес – повідомляють ЗМІ
 
 
Як повідомляють джерела порталу Політрада в Міністерстві внутрішніх справ, сьогодні вдень помер мер Харкова Геннадій Кернес.
 

Офіційна інформація поки відсутня, як і заяви родичів і друзів.

 

Кернес, фото: міськрада

Кернес, фото: міськрада
 

 

Наразі друг Геннадія Кернеса спростував новину про його смерть вказавши, що сьогодні, 3 листопада спілкувався з ним телефоном.

 

Також інформацію спростував Антон Геращенко, який заявив, що йому нічого невідомо про те, що помер Геннадій Кернес.

Цю інформацію спростував і голова прес-служби міськради Харківа та навістка Генадія Кернеса – вони заявляють, що мер Харківа Геннадій Кернес – живий.

Раніше в Харківській міській раді в черговий раз анонсували повернення чинного мера Геннадія Кернеса з-за кордону.

За версією першого віце-мера Терехова, стан міського голови – стабільний, що не викликає сумнівів у лікарів.

 

Повернення планується в кілька етапів: публікація фото, публікація відеозвернення, власне приїзд.

Терміни не називаються. Але планувалося, що повернення Кернеса може відбудуться не раніше оголошення результатів виборів територіальною виборчою комісією.

 

Кернес, скріншот з відео

Кернес, скріншот з відео
 

Зараз, якщо інформація про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса підтвердиться, судячи з усього, скоро буде розігруватися Політична карта, адже боротьба за крісло глави Харкова велася дуже запекла.

 

Як повідомляв Знай раніше, Родіон Гайсинський полетів до Берліна разом з мером Харкова Геннадієм Кернесом 17 вересня. Півтора місяці він перебував у столиці Німеччини з дружиною Ганною і мамою Оксаною Гайсинською.

На початку листопада молодий чоловік повернувся до Харкова. Біля готелю National був помічений автомобіль Mercedes G-Class з номерами 0202, яким користується Гайсинський. Поруч був припаркований мікроавтобус Volkswagen з кортежу Кернеса.

Джерела редакції підтвердили інформацію про те, що пасинок Кернеса повернувся в місто. А ось мама Родіона, судячи з її сторінки в Instagram, все ще залишається в Німеччині.

 

джерело: Newsroоm

джерело: Newsroоm
 
 

Нагадаємо, син мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський розповів, чому батько не з’являється на публіці під час передвиборної кампанії і після голосування. Вибори ж у Харкові він порівняв з собачими бігами.

Гайсинський метафорично порівняв кандидатів з учасниками собачої гонки, в якій організатори виставили гепарда (Нік Кернеса в соцмережі — gepard59). Коли ж до перегонів було все готово і собаки рушили з місця, гепард залишився спокійно лежати.

peredplata