У Чернівецькій області 307 пунктів обігріву готові до роботи (перелік)

Пункти обігріву у Чернівецькій області готові до роботи. Працюватимуть вони у міських поліклініках та лікарнях, центрах первинної медико-санітарної допомоги, фельдшерсько-акушерських пунктах, амбулаторіях, адміністративних будівлях тощо.

Також сховатися від морозу можна у пункті пропуску «Порубне – Сірет» та у приміщенні комплексного закладу соціального захисту бездомних осіб при Чернівецькому міському об’єднанні громадян «Народна допомога».

Пункти обігріву розпочнуть роботу у разі погіршення погоди та зниження температури до 10° морозу. Якщо ж стовпчик термометра впаде до -15°С, спеціальні намети розгорнуть також підрозділи ДСНС. Їх, зокрема, розташують на вулиці Ентузіастів у районі кінцевої зупинки маршруту №5 та у парку «Жовтневому».  

За прогнозом Чернівецького обласного центру з гідрометеорології, 16-20 січня температура вночі становитиме 11-16° морозу, а в горах опускатиметься до 20-25° нижче нуля. Удень також тиснутиме холод, термометри показуватимуть 5-12° морозу.

Пункти обігріву покликані запобігти важким наслідкам переохолодження та летальним випадкам під час негоди. Тут зможуть зігрітися усі охочі. За необхідності, їм нададуть медичну допомогу.

Загалом у переліку пунктів обігріву 307 обєктів, зі списком можна ознайомитися ТУТ.

peredplata