У Буковинському онкологічному центрі вперше провели унікальну операцію на хірургічне видалення пухлини

У онкологічний центр закупили новітнє обладнання, яке дає змогу проводити хірургічне втручання пацієнтам з ураженням урологічної системи

 18 січня, в Буковинському клінічному онкологічному центрі вперше провели операцію на хірургічне видалення пухлини сечового міхура за допомогою новітнього обладнання. Про це повідомляє  “Чернівецький промінь”.
 
– Ми піднімаємо рівень нашої медичної допомоги. Пацієнт звертається в одну установу, отримує весь спектр медичної спеціалізованої допомоги, зокрема хірургічну, хіміотерапевтичну та променеву терапію, – повідомляє генеральний директор Ігор Малишевський.
 
Ігор Малишевський розповів, що, порадившись із керівництвом та спеціалістами, вони закупили новітнє обладнання, яке дає змогу проводити хірургічне втручання пацієнтам з ураженням урологічної системи.
 
– Нове обладнання допомагає покращити післяопераційний період, а також пацієнт отримати повноцінну кваліфіковану допомогу в Буковинському клінічному онкологічному центріОсобливість в тому, що такої апаратури в межах області немає, – додає Ігор Малишевський.

peredplata