В курячому м‘ясі виявили сальмонелу – Держпродспоживслужба в Чернівецькій області 

 
До Головного  управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області надійшли  інформаційні  повідомлення  системи швидкого оповіщення щодо  харчових  продуктів та кормів RASFF від 22.09.2021 р. № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella  групи С1 в охолодженому та замороженому  курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Super Drob S.A.) та надіслано до України (отримувач: ПП «ЛЯМП», проспект Червоної Калини,  м. Львів, 79070).
 
Держпродспоживслужба в Чернівецькій області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
 
Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області за тел.: 
(0372) 51-13-92 або звертайтесь до територіальних управлінь

peredplata