Посуха на Дністрі проявила масонські символи

Цьогорічна посуха у Європі б’є всі попередні температурні рекорди, її вже називають найсильнішою за 500 років. У Нідерландах, Німеччині та Чехії знову видно так звані “голодні камені” на деяких ділянках річок, де рівень води через посуху опустився до наднизьких показників. “Плач, коли бачиш мене” – це можна прочитати на висохлому камені в річці Ельбі.
На фото «голодний камінь” у Рейні біля німецького міста Вормс. Найдавніший напис датується 1857 роком. Пізніше дописали 1947 і 1959 роки.
Посуха оголила дно й на деяких ділянках Дністра. Інспектор Парку Альберт Сливка виявив ось таку знахідку (фото), яка раніше була захована під товщою води Дністровського водосховища. Ймовірно це кладовище, бо поряд з хрестами видніються й людські кістки та черепи. На хресті чітко видно символ око в трикутнику, напевно, Всевидяче око – один із символів християнства. В свій час такий символ собі запозичили масони, які вважали Всевидяче око (Промениста Дельта) знаком просвіти або принципу свідомості. Всевидяче око можна побачити й на американському доларі. Ще раніше символ прийшов до нас зі стародавнього Єгипту. Око у них вважалося атрибутом Великого Гора – могутнього і грізного бога.
Таємницю знайденого поховання будуть вивчати археологи та історики, яким повідомлено про незвичайну знахідку. Як будемо знати більше, розповімо і вам. Подробиці далі..

peredplata