Знаний хіт “А липи цвітуть” у виконанні легендарного співака з Буковини та KOLABA зазвучав по-новому

Гаряча пісенна прем’єра від несподіваної колаборації молодого музичного проекту KOLABA 
з народним артистом України
 
Новий музичний проект KOLABA не припиняє дивувати і просувати українську музику на молодіжну аудиторію. Нова колаборація гурту – зі співаком-легендою Іво Бобулом. Знаний хіт із понад 30-річною історією «А липи цвітуть» зазвучав по-новому. Більше того, сам Іво Бобул знявся в однойменному кліпі, який для KOLABA став дебютним. Новинка уже звучить на радіостанціях України та доступна на всіх стрімінгових платформах.      
 
«Ми знаємо секрет телепортації хіта минулого у майбутнє, – кажуть у проекті KOLABA, який за рік своєї творчої діяльності дав друге дихання не одному українському шлягеру. – «А липи цвітуть» – легендарна робота, яка стала хітом ще три десятки років тому. Ми зробили пісню по-новому – так, щоб її почуло та полюбило молоде покоління українців. А тема кохання актуальна в усі епохи. Це сила, яка надихає та стимулює до неможливого».
Проект KOLABA створили львів’янин Андрій Павлеса та полтавчанин Владислав Крипак – у воєнний час, 8-го квітня 2022 року, з метою підтримки морального духу ЗСУ та усіх українців. Ще одна ціль нової команди – розвиток та популяризація української музики – шляхом колаборацій з артистами у нетипових для них стилях та створення реміксів.
«Пацики на моциках», «Ой, мамо, люблю Гриця», «А калина не верба», «Ти щаслива будеш» – найпопулярніші хіти та ремікси музичного гурту KOLABA, які взірвали чарти популярних музичних майданчиків і здобули широку популярність. Загальні охоплення пісень проекту на різних стрімінгових платформах – понад 650 мільйонів прослуховувань.
KOLABA – учасники Atlas Festival 2022, благодійного шоу «РАША, гудбай», де разом з іншими учасниками зібрали 2,5 млн. грн. на портативні електростанції для ЗСУ; переможці премії MEGOGO MUSIC AWARDS у номінації «Музика вільної країни»; медіаамбасадори «Добробат» – Відбудуємо Україну разом!»; учасники багатьох благодійних концертів зі збору коштів для захисників та захисниць України.
Послухати і побачити пісенну прем’єру від KOLABA та Іво Бобула «А липи цвітуть» можна тут:

https://www.youtube.com/watch?v=EyJ6ozRyiMM

peredplata