Київ подарував Європі 158 королев і королів.

 
Перед вами лежить історичний образ – портрет цариці Анни (близько тисячі років), зроблений у церкві Агії Софії в Києві.
У цьому храмі зображені всі відомі королеви Європи, українського походження: Франції – Анна, Угорщини – Анастасія, Норвегія та Данії – Єлизавета, Англія – Агата. Всі четверо – дочки Ярослава Мудрого, великого князя Київського.
Вся Європа мала родинні зв’язки з Києвом Русі, сьогоднішньою Україною! І все це відбувалось за 100 років до створення “села” Москви.
Але повернемося до українських королев, бо з кожної з цих історій можна було б зробити голлівудський фільм!
А ви знали, що королева Англії Єлизавета, яка нещодавно померла, була нащадком королеви України Агати?
І що дочка Агати, Маргарет, стала не тільки королевою Шотландії, але й святою тієї країни! Тому що за життя вона побудувала найбільше християнських храмів і зробила багато добрих справ.
А ви знали, що Річард Леонтокард і Марія Стюард мали українське коріння – їх бабусею була Агатина, королева Києва!
Також нагадаю, що легендарна Анна Київська, яка стала королевою Франції, розмовляла чотирма мовами. Вона несла Євангеліє, на яке клялися майже всі пізніші королі Франції, і була написана і друкована в Києві. Українська кров королеви Анни текла по венах пізніших 18 королів Франції.
Саме ці легендарні 4 сестри з Києва стали королевами Європи і врятували храм Агії Софії Київської від “темного монстра Москви! “
У 30-х роках на прохання мера Сталіна розпочався процес підірвання церкви Агія Софія в Києві! Вибухівку вже встановили і тисячолітнє архітектурне чудо в Києві знищили б московські атеїсти.
А раптом з Франції прибуває каліграфічний лист: “Якщо ви наважитеся осквернити портрет нашої легендарної королеви Анни і знищити роботу рук батька нашої королеви, наша країна негайно розірве з вами дипломатичні відносини! “
Так, французькі предки були найбільш рішучими! Ось так рятували українську Агію Софію! А ось так треба сьогодні також використовувати мову телеграми до москалів!
Давайте також нагадаємо угорцям про їхню українську королеву Анастасію. Тому що завдяки посередництву Києва та його могутніх князів, угорський король Андрос, дружину Анастасію, врятував від смерті! Адже на той час Київ росіян був найбільшою державою в Європі з найбільшим впливом!
Ви колись чули, що жінка за життя стала королевою Норвегії, а потім Данії? Так, це була українська Єлизавета! І вона зробила свою доньку королевою. А ще він врятував осироту Англійську принцесу Гіту від шлюбу ненависті, і послав бойовий корабель проти авторитаря, який намагався їй погрожувати. А потім, саме вона вийшла заміж англійську принцесу Гіту з королем Київським Володимиром Гладіатором!
Таке міцне коріння українці мали з Англією, Францією, Данією, Швецією, Польщею, Норве Коли Москви навіть на карті не було!
Хто сьогодні заборонить Україні стати членом ЄС?
Хто думає – розкажіть їм цю історію! Київ подарував Європі 158 королев і королів! А він ще дасть! Разом до перемоги!

peredplata