“Велосипед Зеленського поступається”: у Японії потужно потролили командувача ВМФ Росії

У Японії головнокомандувач Військово-морських сил країни влаштував публічний тролінг своєму колезі з Росії. Під час офіційної зустрічі він сфотографувався з гостем на тлі портрета адмірала Хейкатіро Того.

Саме під його керівництвом завдали нищівної поразки російській другій ескадрі Тихоокеанського флоту в Цусімській битві під час Російсько-японської війни 1904-1905 років. На цей нюанс звернув увагу координатор “Інформаційного спротиву”, військовий експерт Костянтин Машовець на своїй сторінці у Facebook.

“Японці – претенденти на звання “тролінг року”. Зліва – головком ВМС Японії, праворуч – головком ВМФ Мордора. Ну, а по центру – адмірал Хейкатіро Того. Ага, той самий, який назву Цусіма зробив загальною”, – пояснив він.

Командувачі ВМФ Японії та Росії

Командувачі ВМФ Японії та Росії

Facebook Костянтина Машовця

“Можна було ще модельку крейсера другого рангу “Соя” (потоплений російський корабель “Варяг”, який Японія підійняла, відремонтувала і перейменувала. – Ред.) поставити позаду на комод для “контрольного” в голову. Думаю, естонський велосипед цьому істотно поступається”, – прокоментував Машовець дотепне фото.

Як повідомляв OBOZREVATEL, президентка Естонії Керсті Кальюлайд також влаштувала дотепний тролінг українському лідеру Володимиру Зеленському. Вона подарувала йому іменний велосипед і банку меду. Незвичайний презент політикиня піднесла йому під час офіційного візиту президента України в Таллінн 26 листопада.

peredplata