Під приводом купити авто у буковинця його викрали

Викрадений автомобіль правоохоронці знайшли та вилучили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.
Сьогодні, 27 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя Новоселицького району. Чоловік повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем.
Правоохоронці встановили, що 65-річний чоловік хотів продати свій транспортний засіб «Hyundai Tucson» за яким прийшов покупець. Невідомий чоловік під приводом перевірки справності авто, заволодів його автомобілем та зник у невідомому напрямку.
Завдяки злагодженим діям Ситуаційного центру, Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області та патрульних поліцейських, автомобіль вдалося оперативно розшукати.
Поліцейські зупинили транспортний засіб у межах села Горішні Шерівці Заставнівського району та встановили особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель Заставнівського району.
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною Наразі 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.
 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

 

peredplata