Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на період з 1 по 7 лютого

Овен (21.03-20.04)
На цьому тижні вам слід бути максимально розсудливими і конструктивно використовувати життєві сили. Зважаючи на невисокий енергетичний потенціал, важливо знаходити час для повноцінного відпочинку.

Телець (21.04-20.05)
Події цього тижня будуть досить суперечливими, отож вам знадобляться неабиякі зусилля і мудрість, щоб скерувати ситуацію в потрібне вам русло. Щоб уникнути підступів недоброзичливців, не оприлюднюйте усіх деталей своїх планів.

Близнюки (21.05-21.06)
На цьому тижні можуть здійснитися важливі проекти, а також надійти вигідні пропозиції, яких ви давно чекали. Ситуація в службовій сфері може розвиватись доволі непередбачувано, отож варто бути максимально пильними.

Рак (22.06-22.07)
Саме на цьому тижні вам вдасться успішно втілити мрії в реальність, а ідеї почати реалізовувати на практиці. Здійснити бажане вам допоможуть творча фантазія і неординарність мислення.

Лев (23.07-23.08)
Цього тижня ви можете сміливо реалізовувати свої плани, не побоюючись жодних несподіванок і перешкод. Розташування планет напрочуд сприятливе для оптимального втілення задумів.

Панна (24.08-22.09)
Цей тиждень варто присвятити роботі над помилками та ретельному аналізу пройденого: невдовзі на вас очікують серйозні завдання підвищеної складності, від вирішення яких залежатимуть подальші перспективи.

Терези (23.09-23.10)
На цьому тижні ви можете виявитись заручником непростих ситуацій як у сфері особистих стосунків, так і у фінансових справах. У пошуку оптимального виходу з кожної з них покладайтесь на інтуїцію.

Скорпіон (24.10-22.11)
Цей тиждень сприятливий для планування важливих проектів і перспективних справ, ділових зустрічей, розширення кола ділового партнерства. За короткий період часу ви зможете реалізувати важливі задуми.

Стрілець (23.11-21.12)
Цей період буде для вас своєрідним іспитом на витривалість і професіоналізм, отож варто налаштуватись на серйозну працю й бути готовими до різних складнощів. Успіх не буває легким, він потребує чимало зусиль і терпіння.

Козеріг (22.12-20.01)
Ваш успіх цього тижня залежатиме від ділової спритності й уміння швидко орієнтуватись у нових обставинах, щоб вчасно вихопити сприятливу ноту з-поміж несуттєвих клопотів буденності.

Водолій (21.01-19.02)
Оптимізм дозволить вам впоратися з будь-якою проблемою поточного тижня. Практично усі дні вас супроводжуватиме прихильність Фортуни, що дозволить віртуозно здолати будь-які перешкоди.

Риби (20.02-20.03)
Цей тиждень сприятливий для фінансових операцій та укладення вигідних перспективних угод. Дотримуючись чіткої послідовності у діях та виваженості у прийнятті рішень, ви зможете досягти поставленої цілі.

peredplata