Гороскоп з 14 по 20 травня

Овен (21.0320.04)

На цьому тижні постарайтеся бути одночасно і ввічливим і наполегливим, саме така поведінка буде ключем до успіху як в професійній сфері, так і в особистому житті. У вихідні всі справи вдаватимуться вам з легкістю.

Телець (21.0420.05)

На цьому тижні зірки обіцяють, що ваша зібраність і дотепність будуть позитивно діяти на оточуючих. Також можливе романтичне знайомство. У вихідні активний відпочинок відновить ваші сили.

Близнюки (21.0521.06)

Чудовий тиждень для творчої роботи і цікавих знайомств. Ви зможете проявити ділові здібності, підкріпивши їх поінформованістю і надійними зв’язками. Однак не перестарайтеся, взявши ініціативу в свої руки і встановлюючи свої правила.

Рак (22.0622.07)

Сприятливий час для важливих кар’єрних починань. Для цього у вас є все: знання, відвага, рішучість. Але сподіватися доведеться тільки на свої сили. У вихідні домашні справи зажадають уваги, але постарайтеся не брати на себе всі проблеми.

Лев (23.0723.08)

На цьому тижні постарайтеся не змінювати існуючий хід подій, так як можна збити загальний темп. Постарайтеся приділяти більше уваги розв’язанню особистих проблем. Необережно сказане слово здатне розпалити конфлікт у родині.

Панна  (24.0822.09)

Ви зараз на сторожі справедливості і закликаєте винних до відповідальності. Однак постарайтеся не спокушатися на обіцянки. Також з турботою ставтеся до близьких людей і зможете розраховувати на їхню допомогу.

 

 

Терези (23.0923.10)

Проявивши мудрість і стриманість, ви успішно впораєтеся зі складною ситуацією на роботі. Не піддавайтеся емоціям, почуття можуть змусити вас піти оманним шляхом. Вихідні – гарний час для прогулянок на природі і поїздок на дачу.

Скорпіон (24.1022.11)

Гарний тиждень для здійснення задуманих планів. Також позитивний настрій принесе успіх. На роботі можливі зміни на краще, ви відчуєте себе цінним співробітником, вам можуть підняти зарплату. Вихідні проведіть з близькими людьми.

Стрілець (23.11-21.12)

На цьому тижні ви легко подолаєте всі можливі розбіжності з партнерами по бізнесу. Також будьте обережні і не вірте обіцянкам: подумайте над раціональним використанням свого бюджету. У вихідні вам захочеться навести красу і затишок.

Козеріг (22.1220.01)

Настає світла і приємна смуга у вашому житті, вамі вдасться вирішити старі проблеми і зайнятися чимось новим. Саме час позбутися і від старих звичок, які доставляли вам певні клопоти. Вихідні проведіть наодинці з природою.

Водолій (21.0119.02)

На цьому тижні у вас може виникнути відчуття, що від вас занадто багато вимагають і занадто мало дають. Все це досвід, який вам стане в нагоді. У вихідні намагайтеся відпочити: проведіть час у родинному колі або  з коханою людиною.

Риби (20.02-20.03)

Бажано на цьому тижні не займатися самокритикою. Можливе розчарування в особистому житті, ви зрозумієте, що вас обманювали. Однак, коли зачиняються одні двері, відкриваються інші. У вихідні неофіційні зустрічі дозволять знайти нові можливості.

peredplata