Гороскоп з 21 по 27 травня

Овен (21.0320.04)

На цьому тижні ваш авторитет буде на високому рівні, навіть оточуючі будуть прислухатися і просити поради. Але не зупиняйтеся на досягнутому,  поступово втілюйте в життя інші грандіозні плани. Вихідні проведіть  в дружній компанії.

Телець (21.0420.05)

Виберіть для себе щось одне: спокій або боротьбу за власний авторитет. Якщо колезі потрібно буде ваша допомога – не відмовляйте, ви відкриваєте для себе нові перспективи. Без жалю розлучайтеся зі старим і рухайтеся вперед.

Близнюки (21.0521.06)

На цьому тижні ви будете повністю віддані роботі. Але перш, ніж кидатися у вир рішучих дій, варто співвіднести плюси і мінуси. У вихідні дні відкладіть героїчні подвиги, пов’язані з облаштуванням будинку, порадуйте себе спілкуванням з друзями.

Рак (22.0622.07)

На цьому тижні все хороше прийде до вас. Настає час позитивних змін. Ви навіть не помітите, як легко ви впораєтеся зі своїми професійними обов’язками. У вихідні більше уваги  приділіть сім’ї і будинку.

Лев (23.0723.08)

Якщо ви намагаєтеся робити як краще, а виходить як завжди – не засмучуйтеся, поставте собі конкретну мету. Також на цьому тижні добре подорожувати або приймати гостей, в тому числі іноземних. У вихідні веселіться та відпочивайте від душі.

Панна  (24.0822.09)

Вдалий тиждень для мандрівок. Навіть, якщо вас чекає ділова поїздка, вона принесе задоволення та позитивний результат. Будьте відкриті і уважні до оточуючих. Вихідні – прекрасні для відпочинку та інтелектуальних розваг.

 

Терези (23.0923.10)

На цьому тижні є можливість кар’єрному росту. Але фінансові питання краще не вирішувати, це може привести до нерозуміння і розбіжностей з партнерами. У вихідні ваші близькі будуть особливо вразливі, тож проведіть з ними більше часу.

Скорпіон (24.1022.11)

На цьому тижні ваше здоров’я вас не підведе. Ви будете сповнені енергії і віри в себе, тому впораєтеся з будь-якою, навіть найважчою роботою. У вихідні дні ви відчуєте схильність до прогулянок і подорожей.

Стрілець (23.11-21.12)

На цьому тижні покладайтеся тільки на інтуїцію, вона вас не підведе. Також  фінансові проблеми вас не турбуватимуть,навпаки – чекайте прибуток. Не приймайте близько до серця все, що говорять оточуючі. Вони вам заздрять.

Козеріг (22.1220.01)

На цьому тижні не намагайтеся боротися з обставинами. Просто пливіть за течією. Також прислухайтеся до близьких людей, їх критика – з кращих спонукань. Не забувайте про батьків. Вихідні проведіть в родинному колі.

Водолій (21.01-19.02)

На цьому тижні вам доведеться обмежити коло спілкування, в іншому випадку ви втомитеся від людей. До вас можуть звернутися по допомогу ваші друзі, тож не відмовляйте їм. Вхідні порадують вас приємними сюрпризами і новими враженнями.

Риби (20.02-20.03)

Тиждень може бути досить успішним, якщо ви не будете надто наполегливі і квапливі. Починайте нові проекти і відносини. Важливо рухатися вперед. Інакше ваше життя перетворитися на нудне, стояче болото.

peredplata