Гороскоп з 28 травня по 3 червня

Овен (21.0320.04)

Тиждень принесе творче натхнення, а ось до побутових питань потрібно докладати зусилля. Сконцентруйтеся на головному, а другорядні справи нехай зачекають. У вихідні постарайтеся відпочити від домашніх турбот.

Телець (21.0420.05)

Не спіть і не лінуйтеся – ваша удача ходить зовсім поруч. Вам треба тільки проявити свої кращі якості. На роботі вас чекають приємні зміни, можливий кар’єрний зріст. У вихідні краще наведіть лад у справах та зв’язках.

Близнюки (21.0521.06)

Цей тиждень може вас багато чому навчити. Вам не завадить звільнитися від комплексів, які ускладнюють ваше життя. У справах вас чекають великі успіхи та здійсняться найсміливіші плани. Вихідні проведіть з близькою людиною.

Рак (22.0622.07)

На цьому тижні успіх обов’язково прийде до вас, якщо ви будете виконувати все, що обіцяли. Допомога друзів і рідних вам не завадить, тож не відмовляйтеся від неї. У вихідні зберіться  думками і побудьте на самоті.

Лев (23.0723.08)

Навіть якщо вам дуже цього захочеться, не варто змінювати роботу на цьому тижні. Ви ще встигнете взяти реванш. Не спокушайтеся ілюзіями, подивіться на ситуацію, що склалася з реалістичних позицій. Також тиждень сприятливий для особистого життя.

Панна  (24.0822.09)

На цьому тижні вам буде досить складно вибрати між проблемами особистими та оточуючих людей. Не варто плутати роботу і дружбу: можна залишитися як без бізнесу, так і без друзів. У вихідні варто відпочити на природі.

Терези (23.0923.10)

На цьому тижні побережіть свої сили, надайте можливість близьким самим вирішити свої проблеми. У вихідні можливі суперечки в родині і конфлікти на побутовому грунті, постарайтеся стримувати емоції та тримати їх під контролем.

Скорпіон (24.1022.11)

На цьому тижні у вас з’явиться можливість втілити в реальність давні плани і задуми. Не соромтеся виявляти активність і рішучість, застосовуйте свої здібності на практиці. Також у вихідні подорожі обіцяють масу приємних вражень.

Стрілець (23.11-21.12)

На цьому тижні насолоджуйтеся та відпочивайте, пливіть за течією. Однак не надто довіряйте людям – розраховуйте на інтуїцію. Також базу для міцного фундаменту вашого успіху краще закладати самостійно, ні на кого не сподіватися.

Козеріг (22.1220.01)

Ініціатива і активність можуть виявитися не на часі. Якщо постане питання про понаднормову роботу, бажано не відмовлятися, але реально оцінити свої можливості. Також тиждень порадує вас важливою інформацією.

Водолій (21.0119.02)

На цьому тижні у вас з’явиться шанс кар’єрного росту. Для цього вам не завадить сумлінність і пунктуальність. Не варто спізнюватися і перекладати свої обов’язки на інших. У вихідні не забудьте відвідати родичів, їм необхідна ваша увага.

Риби (20.02-20.03)

Тиждень обіцяє бути яскравим, якщо не по результату вашої діяльності, то за своїм емоційним напруженням. Зараз саме час відкинути нудні справи і відправитися на пошуки нових вражень. У вихідні будьте обачливими і тактовними.

peredplata