2019-й буде сприятливим лише для творчих натур, – нумеролог розповіла, чого чекати в новому році

Астрологи та нумерологи застерігають: зорі віщують непростий рік для України. Розповідають про економічну кризу, локальні конфлікти, які може підігрівати РФ чи й суперечки на релігійному ґрунті.

Про це йдеться у сюжеті проекту «Перші про головне» на телеканалі ZIK.

Хоча свині Фрося та Ізя, які проживають в зоопарку, не свійські, а дикі, їх також називають символом року.

«Якщо дивитись на наших свинок, то рік буде дуже милим, добрим і лагідним. Бо наші тваринки між собою ладять», – каже зоотехнічка зоопарку Оксана Хумарян.

Натомість нумерологиня Любов Павленко попереджає: попереду непростий рік. Перша половина буде сприятливою хіба для людей творчих, які досягнуть неабияких успіхів і навіть здобудуть славу.

«Для інших же цей рік – зважування всього, що ви робили раніше. Він не дуже щасливий для грошової теми, для кредитної», – зазначає Любов Павленко.

Водночас експерти зазначають: сімейне щастя може виявитися крихким, тож його потрібно ретельно оберігати. Здоров’я – також, бо є великий шанс упасти у депресію. Друга половина 2019-го буде кармічною.

«Там ми всі отримаємо по кармічній справедливості – хто нагороди, а хто уроки», – переконана пані Любов.

Загалом зорі віщують Україні економічну кризу на тлі загальноєвропейських проблем. До того ж і Росія може підкласти чергову свиню. Зокрема підігрівати локальні конфлікти. Не відкидають, що може розгорітися і розбрат на міжрелігійному ґрунті.

«Можливі серйозні конфлікти. Вони будуть провоковані самими українцями, радикальними настроями», – каже астролог Олександр Образцов.

А ще на цей нелегкий рік припадають одразу два виборчі процеси. Президентські перегони можуть підкинути несподіванки.

«Ймовірно, або перший тур виборів якось перенесуть, або його не визнають», – припускає Образцов.

Та загалом експерти зазначають: яким насправді буде 2019 рік залежить від нас самих. Мовляв, головне – позитивно налаштуватись і пам’ятати: наша доля у наших руках.

Як повідомлялось раніше, дослідник індійської астрології Джйотиш Олександр Образцов зазначав: українцям варто готуватись до світової економічної кризи у 2019 році. Це буде третій етап кризи, який дійде до України приблизно в час президентських виборів.

Олена Лоскун, «Перші про головне»

peredplata