Чим здивує перший тиждень 2020 року: Гороскоп на 30 грудня – 5 січня

Чим здивує перший тиждень 2020 року: Гороскоп на 30 грудня – 5 січня

За 2 дні до Нового року вдасться переробити справи, які відкладали весь грудень.

Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

“Місяць росте. Збільшується кількість енергії та сил, – говорить астролог. – 30 грудня варто планувати наступний рік. Розберіться зі своїми бажаннями. На святкуванні доведеться економити. Це час фінансового дефіциту. Якщо не вистачає грошей на подарунки, зробіть їх своїми руками. Триває сезон затемнень. Перший тиждень 2020 року дивуватиме і не раз. Події носитимуть кармічний характер. Можна сказати коханим “Іди звідси” і назавжди втратити стосунки. Слідкуйте за своїми словами”.

Астролог зробила детальний гороскоп для кожного знака на 30 грудня – 5 січня.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Готуйтеся поступатися та жертвувати власними інтересами. Змінете свій погляд на все, що відбувається навколо. Професійний успіх позначиться на заробітках. Нарікати на нестачу коштів не доведеться. Кохані будуть енергійними і непередбачуваними. Часто змінюватимуть ваші плани.

Телець (21 квітня – 20 травня)
Кохані переживатимуть розпач. Візьміть на себе роль психотерапевта. Витрати перевищуватимуть заробітки. Доведеться звернутися до заощаджень. Оновлюйте побутову техніку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)
Вас поставлять перед незручним вибором. Доведеться коритися обставинам. Близьке оточення буле заклопотане і невдоволене. Не намагайтеся змінити коханих. Потерпіть. Скоро їхня поведінка зміниться. Відкладіть переїзд на нове місце проживання.

Рак (22 червня – 22 липня)
Засмучуватиме погода за вікном, поведінка дітей та небажання коханих слідувати за вашими планами. Є ризик підхопити ангіну. Не відвідуйте хворих родичів. Доведеться вдатися до антибіотиків.

Лев (23 липня – 23 серпня)
Не бачитимете перспектив. Відсутність цілей змусить опустити руки. Годі засмучуватися. Це тимчасове явище. У середині тижня розвидниться. Фінансові справи підуть угору. Прибутковими будуть четвер і п’ятниця. Уникайте скандалів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Багато нових знань та знайомств здобудете. Не здавайте у ремонт побутову техніку. Вигідніше буде придбати нову. Численні зустрічі та знайомства не носитимуть романтичного характеру. Не читайте зі смартфонів. Знижується гострота зору.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Утримайтеся від запуску нових проектів і відкриття крамниць. Вони будуть збитковими. Зараз не час записуватися на курси, оголошувати про своє весілля. Доленосні кроки згодом розчарують. Не опустіть шансу зустріти свою пару у Новорічну ніч.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Енергії і натхнення стає менше. Відмовтеся від справ, які вимагають багато сил і часу. Очікувати на підвищення зарплати зараз марно. Не відмовляйтеся від відряджень. Згодом це позначиться на гаманці. Шукатимете діалогу з близькою по духу людиною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Життя випробовуватиме вас на здатність бути підтримкою для когось. Озирніться навколо, виручіть тих, хто зараз у скруті. Сума одержаних на роботі грошей вас задовольнить. Віддайте борги, щоб не йти з ними у Новий рік.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Залишайтеся мудрими і дипломатичними. Вам вдасться налагодити діалог із конкурентами, примирити ворогуючі сторони. Станете надійною підтримкою для коханих та друзів. Вони будуть вдячними за вашу допомогу. Зароблені кошти надійдуть у вівторок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)
Ставтеся по-філософськи до змін. Очікується багато незапланованих витрат. Не час купувати нерухомість та авто. Ця інвестиція навряд чи стане вдалою. Марно намагаєтеся розв’язати складний вузол родинних стосунків. Не втягуйте себе та свою сім’ю у конфлікт.

Риби (21 лютого – 20 березня)
На вас чекають подарунки і преміальні. Люди, які вам неприємні, активно втручатимуться у ваше життя. Вони шукатимуть поради. Ви ж не хотітимете витрачати часу на них. Бережіть горло. Реагуватимете на зміну погодних умов.

peredplata