Пророцтво мольфара Нечая на 2023 рік: Що він говорив про Україну

 Мольфар родом з Івано-Франківської області помер ще в 2011 році.
Вже тоді він передбачив, що Росія забере східну частину нашої країни і розв’яже війну.
Після того, як Росія напала на Україну, багато хто став більше прислухатися до прогнозів людей з особливими здібностями.
Наприклад, відомий мольфар Нечай, який жив на Івано-Франківщині, передбачив війну ще задовго до її початку.
Який прогноз Нечай зробив на 2023 рік?
Пророцтво Нечая про Україну Понад 12-ти років тому Нечай сказав, що між Україною і Росією почнеться вбивча війна. Він говорив, що з Володимиром Путіним будуть спочатку пробувати домовитися, але потім всі зрозуміють, що він – підлий і лукавий.
Як прогнозував мольфар, якщо Путін не поступиться, то на світ чекає велика біда. Про яку саме біду йдеться – точно встановити неможливо. Але багато експертів вважають, що Нечай натякав на ймовірний ядерний удар, у разі якого війна в Україні торкнеться практично всього світу.
Також збуваються його пророцтва про те, що буде зруйновано великі українські міста. Раніше уродженець Івано-Франківщини каже, що руйнування будуть навіть там, де про війну і подумати не могли.
Дійсно, сьогодні ворожі ракети летять у всі міста України, особливо під час масованих обстрілів.
Страшне пророцтво мольфара на 2023 рік
В інтерв’ю в 2009 році дід Нечай сказав, що відбудуться такі події, які назавжди поставлять хрест в дружніх відносинах росіян і українців. Так і сталося. Тільки тепер Росію ненавидять не тільки в Україні, а й по всьому світу.
Кінець поточного року буде під впливом якихось перемог, але чи буде це глобальна перемога у війні, чи це будуть успіхи на окремих ділянках фронту? Залишається тільки здогадуватися.
Чіткої дати закінчення війни між Росією і Україною Нечай не назвав, але зазначив, що бойові зіткнення не триватимуть довго. Можливо, наша перемога відбудеться вже в найближчому майбутньому.
повний текст читайте тут: https://prykarpattya.com/news/144624

peredplata