Гасюк потрапив в ДТП

Гасюк потрапив в ДТПОб 11 год. 3-го вересня у с. Кожухів Літинського району водій мікроавтобусу „Mercedes-Benz Sprinter” виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з легковим автомобілем „Skoda Octavia”, яким керував народний депутат України Гасюк П.П. (член партії Всеукраїнське об’єднання \”Батьківщина\”).

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав Гасюк П.П., якого у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано до обласної лікарні ім. М.І.Пирогова м. Вінниця. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування. Про це повідомляє прес-служба МНС, повідомляє \”Молодий буковинець\”.

ТСН також повідомляє, що народнийи депутат, член групи \”Реформи заради майбутнього\” Петро Гасюк, який потрапив у ДТП на Вінничині, найближчим часом повернеться до роботи.

Про це повідомив Ігор Рибаков, лідер групи \”Реформи заради майбутнього\” у Раді, до якої входить і Петро Гасюк.

\”Сьогодні вранці (4 вересня) я провів з Петром Петровичем телефонну розмову, поспілкувався з лікарями, які його лікують, і можу стверджувати, що стан нашого колеги стабільний\”, – повідомив Рибаков.

Депутат зазначив, що найближчим часом Гасюк приступить до роботи.

Нагадаємо, у ДТП на Вінниччині постраждав народний депутат Петро Гасюк. В його машину врізався мікроавтобус Mercedes-Benz.

Нагадаємо, в травні у Києві потрапив в аварію депутат-бютівець Андрій Шкіль. Автомобіль Nissan Qashqai, за кермом якого він перебував, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen.

Після аварії Шкіль був госпіталізований, однак через кілька тижнів вийшов з лікарні. МВС визнало провину Шкіля в ДТП, порушену проти нього кримінальну справу було закрито, а матеріали передані до управління ДАІ в Києві для притягнення Шкіля до адміністративної відповідальності.

peredplata