Пенсійна реформа – ляжемо всі!

Пенсійна реформа - ляжемо всі!Кілька десятків молодих людей протестують під стінами Верховної Ради проти пенсійної реформи.

Як повідомляє \”ЛІГАБізнесІнформ\”, понад 10 учасників акції протесту лежать перед дверми, що ведуть у комітети парламенту, через які депутати зазвичай проходять на засідання погоджувальної ради.

Проте народним депутатам не доводиться переступати через протестувальників, оскільки співробітники міліції забезпечили їм вузький прохід між дверми й протестувальниками.

Інші учасники акції стоять навколо своїх лежачих колег, вони тримають у руках плакати: \”Пенсійна реформа – ляжемо всі\”, \”Реформатор, іди в театр\”, \”Спасибі правлячому класу за президента Піночета\”.

При цьому люди скандують: \”Владні капризи породжують кризи\”, \”Янукович – Піночет, Україна – Гондурас\”.

Учасники акції заявляють, що молодь є рушійною силою демократичних процесів, і українцям слід відстоювати свої права так, як це роблять трудящі Греції, Франції, Великобританії.

Як відомо, 5 вересня відбудеться перше після парламентських канікул засідання погоджувальної ради Верховної Ради.

Напередодні спікер Володимир Литвин заявив, що всі уточнення технічного характеру до закону про пенсійну реформу вже напрацьовані, підготовлені й будуть розглянуті парламентом у перший день роботи нової сесії.

Джерело Українська правда

peredplata