Папієв про Панчишина каже, що той \”грається\”

Папієв про Панчишина каже, що той "грається"2 вересня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв зустрівся з депутатами Новодністровської міської ради на їхнє прохання. Представники депутатського корпусу міста висловили керівнику крайової виконавчої влади Буковини своє занепокоєння ситуацією, яка складається в Новодністровську. Зокрема, за їх словами, міський голова Руслан Панчишин не переймається наболілими проблемами жителів Новодністровська, нехтує думкою депутатів і територіальної громади і лише “грається в велику політику”, повідомляє прес-служба ОДА.

При цьому, собі в “помічники” постійно бере депутатів обласної ради від “Фронту змін” – але не для того, щоб вони сприяли вирішенню проблем новодністровців, а для, скажімо, власного захисту на сесії міської ради від депутатів цієї ж ради, які неодноразово ставлять питання про припинення повноважень п. Панчишина за численні прорахунки в роботі і невміння консолідувати депутатський корпус міста задля вирішення соціально-економічних, житлово-комунальних та інших питань. Так, як повідомили голові облдержадміністрації новодністровські депутати, в місті “критична ситуація з наповненням і виконанням бюджету, катастрофічно зростає безробіття, тут взагалі відсутня програма розвитку міста, натомість мера Новодністровська ці питання мало хвилюють і займається він хіба що постійним інтриганством”.

Михайло Папієв, вислухавши депутатів Новодністровської міської ради, відзначив, що “на Буковині на всіх рівнях, в усіх гілках влади буде забезпечено дотримання Конституції і Законів України, і кожен посадовець, у тому числі органів місцевого самоврядування, неухильно виконуватиме їх”. За словами голови облдержадміністрації, політикою хай займаються політики, а мери міст мають виконувати рішення своїх рад і забезпечувати соціально-економічний розвиток міст, перейматися проблемами мешканців цих міст. “Мною як представником державної влади в регіоні будуть вживатися всі передбачені законодавством заходи, щоб на Буковині, і у Новодністровську у тому числі, так і було”, – констатував Михайло Папієв.

Згадується, подібні заяви звучали і в бік Федорука…

Світлина Молодий буковинець

peredplata