На міському сміттєзвалищі Чернівців організовано безкоштовний прийом сміття

Триває весняний місячник санітарної очистки та благоустрою щодо наведення належного санітарного стану в місті та забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців. На сьогодні організовано безкоштовний прийом сміття на міському сміттєзвалищі.

МКП “Чернівціспецкомунтранс” вивезено понад 10 000 куб. м. сміття. КП “МіськШЕП” проводить роботи з прибирання асфальтобетонного покриття у різних частинах міста. Продоводяться роботи з очистки оглядових і дощеприймальних колодязів та промивки труб вуличної зливової мережі. Очищено перехідні водовідвідні труби на вул. Краматорській, 13, перехресті вул. Оршівської-Перекопської, прочищено водовідвідні канави на вул. Дунайській, розпочато ямковий ремонт проїжджих частин на вул. В. Калова, на розворотніх кільцях вул. Червоноармійській-пр. Незалежності і районі дріждзаводу.

“Чернівецьким трестом зеленого господарства та протизсувних робіт” проводяться роботи по прибиранню сміття на площах і скверах міста, проводиться очищення газонів, квітників на пр. Незалежності (6245 кв.м.). Проводиться обрізка крон дерев на вул. Хотинській, В. Комарова, провул. Вірменському, пр. Незалежності (161 дерево) та знесено 28 аварійних дерев.

На апаратній нараді під головуванням секретаря міської ради Віталія Михайлішина звернуто увагу голів районних у місті Чернівцях рад щодо заборони перевезення на території міста сипучих матеріалів на автомашинах з відкритими кузовами.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Міське сміттєзвалище розташоване по вул. Чорнівській.

peredplata