В Чернівцях студентам пропонують помріяти: \”Якби я був (була) начальником податкової інспекції…\”

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях оголошує конкурс “Якби я був (була) начальником податкової інспекції…”
До участі в конкурсі запрошуються студенти IV – V курсів ВУЗів економічного спрямування.

На конкурс подаються роботи, виконані у формі реферату, або ессе, які відповідають загальній тематиці конкурсу. Розмір роботи не повинен бути більшим 10 аркушів формату А4. Конкурс проводиться з 20 квітня до 31 травня 2013 року.

На титульному аркуші кожної конкурсної роботи має бути заповнена друкованими літерами українською мовою інформація про учасника, у якій необхідно зазначити наступні дані: прізвище, повне ім’я та по батькові, число, місяць і рік народження автора роботи; населенний пункт проживання (повну адресу) автора; назву навчального закладу, контактний телефон.

Журі складається з представників освітянської галузі, засобів масової інформації та працівників органів ДПІ, його склад затверджується керівником органу ДПІ.

Переможець Конкурсу нагороджується можливістю виконувати обов’язки начальника ДПІ у м. Чернівцях протягом 1-го робочого дня.

Метою проведення конкурсу є сприяння творчому підходу до виховання молоді та формування свідомого ставлення до сплати податків, налагодженню партнерських відносин між податківцями та майбутніми платниками податків, популяризація професії податківця серед студентів ВУЗів економічного спрямування, оновлення кадрового потенціалу податкових органів.

Конкурсні роботи можна надсилати поштою, або нарочно за адресою: м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 200-А, кабінет №121. За додатковою інформацією просимо звертатись за телефонами: 54-60-24, 54-20-71.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро запрошує до участі в конкурсі сучасну, творчу та ініціативну молодь.

Про це повідомляє відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях.

peredplata