Буковинські прокурори грали у футбол

З метою популяризації здорового способу життя та з нагоди Дня Перемоги профспілковий комітет Чернівецької обласної прокуратури зорганізував і провів минулими вихідними у спортзалі ЗНЗ №27 турнір з міні-футболу серед своїх співробітників.

Цікавими й напруженими були практично усі матчі. В результаті впертої, інтригуючої боротьби до фіналу пробились команди, до складу першої з яких увійшли працівники облапарату і прокуратури Путильського району та другої – Новоселицького, Заставнівського і Садгірського (м.Чернівці) районів.

У фіналі, на жаль, інтрига тривала лише у першому таймі. У другому старші за віком і досвідченіші облапаратівці досить легко здолали свого супротивника і таким чином вибороли Кубок змагань. Третє місце посіла команда Шевченківської (м.Чернівці), Глибоцької та Кельменецької районних прокуратур.

Кращим бомбардиром турніру визнано головного спеціаліста з питань захисту державних таємниць прокуратури Путильського району Олександра Крохмалюка, голкіпером – заступника прокурора Новоселицького району Олександра Мельничука. А кращим захисником турніру став старший прокурор прокуратури Першотравневого району м.Чернівців Володимир Блауш.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata